Jutuajamine näitleja ja lavastaja Hendrik Toomperega. / My interview with an actor and theatre director Hendrik Toompere.

Hendrik Toompere             Hendrik Toompere laua taga mõtlemas Hendrik Toompere kodus vaibal                 Hendrik Toompere köögis

Hendrik Toompere naudib tervikuks kasvamist.

Hendriku lavastatud etenduse “Vennad Karamazovid” kavaleht küsib: kas armastus on olemas ja kas armastuse nimel on kõik lubatud? “Armastus on hea seisund, milles kõik on hästi loomulik ja pingevaba, hea on olla,” on Hendrik veendunud, kuid lisab, et ka pinget on vaja, sest see annab elus olemise tunde.

Lähiaastatel plaanib Hendrik kirjutada eelkõige näidendeid, kaks neist on tal praegu ka töös. “Ma ei hakka hiina keelt või viiulimängu õppima. Maalida tahaks osata, aga käsi pole selle peale vist hea, kirjutamine tuleb paremini välja.”

Kuigi Hendriku üks lemmikkoht kodus on köök, meeldib talle tegelikult kõige rohkem veeta aega pikali elutoa vaiba peal. “Seal on minu koht. Teen seal kõike: söön, joon, puhkan, vaatan telekat, loen, kirjutan ja mõtlen. Kass tuleb ka minu juurde, aitab mõelda, abistab loomingulises töös,” naerab Hendrik.

Lugu loe ajakirjast Naised 21. aprill 2015

http://ajakirinaised.ohtuleht.ee/674394/hendrik-toompere-toit-pole-saepuru-mida-sisse-ajad

Või täispikkuses siit:

Hendrik Toompere 1

Hendrik Toompere 2

Hendrik Toompere 3

Hendrik Toompere 4

Hendrik Toompere 5

Fotod: Daisy Lappard

Leave a comment